Open Popup 0Open Popup 1Open Popup 2Open Popup 3Open Popup 4Open Popup 5Open Popup 6Open Popup 7Open Popup 8
VGM Headquarters Expansion
Waterloo, IA

 

In response to VGM’s growth trends, this addition provides substantial office space. The five stories include office space, an executive suite and covered parking. The butterfly roof and glass and copper elements create design consistency with the connected existing campus.

Sq. Ft.
65,000
Parking
Two levels
Height of atrium
Four stories
Managing Architect
Kate Payne

Full height atrium offers big impact.

It was important that we create a functional impact with the design of this facility. The atrium, featuring an open shaft elevator, provides significant volume and is open to each office floor, each with acoustic ceiling slats that allow the full volume of the space to be appreciated.

Other team members: Cody Mills, Kindra Christensen, Maggie Dougherty, Tyler Chalstrom, Mike Broshar, Roland Ganter and Jeff Oltmann

How we approach our projects
Our Process